Thu. Oct 17th, 2024
Ødegaard regelt kaartjes voor topwedstrijden: "Zo'n vriendelijke gozer"

Martin Ødegaard is geliefd onder zijn oud-ploeggenoten en trainers in Nederland. Jordy Bruijn, die bij sc Heerenveen met Ødegaard samenspeelde, kon dankzij de Noorse sterspeler vorig seizoen naar Arsenal – Manchester City.

In Tekengeld vertelt Bruijn over zijn contact met Ødegaard. “We spreken elkaar niet of nauwelijks meer. Toevallig heb ik hem vorig jaar nog een keer gevraagd voor kaartjes voor een Arsenal-wedstrijd. Dat was Arsenal tegen Manchester City en dat heeft hij geregeld. Het was een mooie wedstrijd. Zulke dingen regelt hij wel, dat is leuk.”

“Hij is zo’n vriendelijke gozer”, vervolgt Bruijn. “Ik kan geen kwaad woord over hem zeggen. Zoiets als met deze kaartjes past heel erg bij hem.”

Ødegaard neemt sc Heerenveen-selectie mee naar Champions League

Ook Jurgen Streppel herinnert zich Ødegaard op deze manier. In hun gezamenlijke tijd bij sc Heerenveen bezochten Streppel en zijn team een andere fraaie wedstrijd dankzij Ødegaard. “Bij sc Heerenveen regelde hij ook een keer kaartjes voor een Champions League-wedstrijd van Real Madrid. Dat is hoe hij is. Hij is niet alleen een fantastische speler, maar ook een heel goed en fijn mens.”

In Tekengeld bespreekt Yordi Yamali de gekte op de transfermarkt in binnen- en buitenland. Tekengeld is iedere woensdag om 07:00 uur te beluisteren via Spotify en iTunes. De aflevering is tevens om 12.00 uur in zijn geheel te zien op ESPN 1 en YouTube.

By Xplayer