Thu. Oct 3rd, 2024
MLB: Tigers schakelen Astros uit, Bogaerts en Profar door

In de nacht van woensdag op donderdag werd er weer gespeeld in de MLB Wild Card Series. In de jacht op de Commissioner’s Trophy deden Detroit Tigers en Kansas City Royals goede zaken.

Detroit Tigers nam het op tegen Houston Astros. De Tigers wisten overtuigend met 5-2 te winnen, waardoor in de series in totaal met 2-0 werd afgerekend met de Astros. De ploeg uit Houston loopt zodoende voor de eerste keer in acht jaar de American League Championship Series mis.

Kansas City Royals was met 2-1 te sterk voor Baltimore Orioles. Bobby Witt jr. zorgde voor de tweede wedstrijd op rij voor de beslissing in het voordeel van de Royals, die het nu mogen opnemen tegen New York Yankees.

Bogaerts en Profar naar volgende ronde

San Diego Padres, de ploeg van Xander Bogaerts en Jurickson Profar, wist opnieuw af te rekenen met Atlanta Braves: 5-4. Daardoor komt er een einde aan het seizoen van Ozzie Albies. De Padres kunnen de borst natmaken want de volgende tegenstander is Los Angeles Dodgers, de formatie van Shohei Ohtani.

Verder werd er gespeeld tussen Milwaukee Brewers en New York Mets. Dit duel eindigde in 5-3 voor de Brewers, waardoor er een beslissende derde wedstrijd volgt.

By Xplayer