Tue. Oct 1st, 2024
Winnaar Wedstrijd van je Leven speelt kampioenswedstrijd: "Van tevoren al tattoo laten zetten"

Voor Nemelaer 7 uit Haaren staat er vrijdagavond een spannende wedstrijd op het programma. In De Wedstrijd van je Leven gaat de ploeg het opnemen tegen FC De Rebellen. Maar afgelopen weekend stond er ook al een belangrijke wedstrijd op het programma. In de zesde klasse moest er een kampioenswedstrijd gespeeld worden.

Pieter Hess, rechtsback bij Nemelaer 7, had zoveel vertrouwen in het kampioenschap dat hij al voor de beslissende wedstrijd een tattoo met de schaal had laten zetten. “Ik heb hem er vorige week alvast opgezet”, zei Hess voorafgaand aan het duel. “Maar we moeten het nog wel even waarmaken.”

Benieuwd of Nemelaer het kampioenschap binnen heeft gehaald voor de belangrijke wedstrijd tegen de Rebellen? Zie de video bovenaan dit artikel.

Volledig verzorgde wedstrijdregistratie live op ESPN

‘De Wedstrijd van je Leven’ is een unieke actie van ESPN in samenwerking met de VriendenLoterij, waarbij een amateurteam voor het oog van voetbalminnend Nederland het ware Eredivisiegevoel beleeft. De wedstrijd wordt op Eredivisieniveau in beeld gebracht en live uitgezonden door ESPN, inclusief voor- en nabeschouwing met Aletha Leidelmeijer, interviews door Hans Kraay jr. en wedstrijdcommentaar van Koert Westerman.

FC De Rebellen Tegenstander

Tegenstander van het winnende amateurteam is FC De Rebellen. Dit team onder leiding van coach Theo Janssen bestaat uit ex-profs waaronder Royston Drenthe, Ali Boussaboun en Kika van Es. Bas Nijhuis is de scheidsrechter van dienst.

Vrijdag 31 mei is De Wedstrijd van je Leven vanaf 19:00 uur LIVE te volgen op ESPN 1.

By Xplayer