Thu. Oct 3rd, 2024
Widell vervangt afwezige El Yaakoubi bij Excelsior, opstelling NAC kent geen verrassingen

NAC Breda en Excelsior zijn de twee ploegen die via de play-offs nog in de race zijn voor het achttiende en laatste plekje in de Eredivisie. Vanavond is het heenduel in het Rat Verlegh Stadion in Breda.

Excelsior hoopt zijn plekje op het hoogste niveau te behouden. NAC wil na vijf jaar juist weer terugkeren op het hoogste niveau. Trainers Jean-Paul van Gastel (NAC) en Marinus Dijkhuizen (Excelsior) kiezen voor deze namen. Redouan El Yaakoubi ontbreekt in de wedstrijdselectie van Excelsior vanwege een liesblessure; Casper Widell is zijn vervanger. Er zijn geen verrassingen bij NAC.

Opstelling NAC Breda: Van de Merbel; Lucassen, Martina, Van den Bergh, Kemper; Jensen, Omgba, Staring; Kuijpers, Haugen, Janosek

Opstelling Excelsior: Van Gassel; Benita, Horemans, Widell, Zagré; Goudmijn, Duijvestijn, Baas; Lamprou, Parrott, Driouech

Negentienduizend man komt vanavond in Geel-Zwart gehuld naar het stadion voor de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor NAC. ESPN-analist Kees Luijckx, die het shirt van beide clubs heeft gedragen, ziet Excelsior als absolute favoriet “maar… het blijven de play-offs én NAC”. Lees daarover meer hier.

De wedstrijd zie je vanavond vanaf 20:00 uur LIVE op ESPN 1

By Xplayer